Dit inspiratieboek daagt liefhebber en professional uit om op culinair avontuur te gaan.
In Smaakvrienden Groenten laast Meesterkok Angélique Schmeinck zien dat elke groente zijn eigen favoriete vrienden heeft. Vrienden? Ja, relaties die ontstaan uit traditie en beproeving met andere ingrediënten. Neem nou de tomaat. Iedereen weet dat die al jaren dikke vrienden is met mozzarella, basilicum en olijfolie. En bloemkool met kaas en nootmuskaat. Maar er zijn ook tal van minder bekende en zelfs onontdekte, hechte vriendschappen.
In Smaakvrienden Groenten zijn al deze combinaties van groeten, ingrediënten en bereidingen eindelijk te ontdekken.
Smaakvrienden Groenten geeft oneindige culinaire inspiratie voor ruim 80 groenten, inclusief gerechtideeën, microrecepten en culinaire mindmaps.
Hét boek voor kokende lezers en lezende koks dat…
- voor elke denkbare groente ontelbare smaakcombinaties geeft
- helpt om snel originele gerechten samen te stellen
- verrassende ideeën brengt om te variëren met bestaande gerechten
- inspireert om te koken met de ingrediënten die je nog in huis hebt
- helpt zoeken naar smaakaccenten die jouw gerechten tijdloos maken